Spån

 

För pris och tillgänglighet ring 063-22137

 

 

Halmpellets RS mustang ca 13 kg

Svensktillverkad och svensk råvara

Halmpellets ca 13 kg

76 kr/st

RS Mustang halmpellets är en mycket bra ströprodukt, 100% naturlig och lätt att använda. RS Mustang halmpellets har en fin gul färg, den behöver inte vattnas, dammar minimalt och fryser inte till.

Spån Norrskog

Kutterspån 20-22 kg

Kutterspån som är sållat från damm och som passar bra till att strö i stallboxar. Spån från Norrskog har bra uppsugningsförmåga och hjälper till att hålla en bra stallmiljö för alla hästar i Jämtland och Härjedalen.

Foderbua i Solberg har sålt spån från Norrskog sedan augusti 2018

Kutterspån, ca 25 kg

Fint kutterspån från Träteam.

Spånmix, ca 25 kg

Mix av kutterspån och sågspån med hög absorberingsfråga.

Please reload

Utanför Östersund med vackra Frösön, Östersundstravet med Jämtlands stora Pris och skidskyttetävlingar i världscuppen så ligger Foderbua i Solberg. Nära Brunflo, Svenstavik, Bräcke, Bergs Kommun, Bräcke Kommun. Kutterspån, sågspån, torvströ till häst, spån till höns, spån till nötdjur har vi på Foderbua i Solberg. Det lönar sig att köpa spån på Foderbua i Solberg, också om du kommer från Föllinge, Hammarstrand, Hammerdal, Åre, Oviken. Du hitter lätt hit från Brunflo: kör 5 km mot Marieby så ligger vår djuraffär precis vid landsvägen. Kommer du från Härjedalen, södra Jämtland så svänger du av mot Marieby efter gamla ACB-laminat. Här vid Storsjön, Brunfloviken, som har varit lantbruksområde i över 1000 år. Storsjöområdet är känt för dess bördiga jordar och är källan till jordbruksprodukter av hög kvalitet. Billigt spån, extrapris kutterspån. Billigt stallströet i Jämtland finns hos Foderbua i Solberg. Foderbua i Solberg erbjuder billigt spån från Norrskog, Träteam och Yesbox. Bästa priset på spån från Norrskog hittar du 20 km från Östersund hos Foderbua i Solberg. Halmpellets är en praktisk och naturlig produkt som är mycket enkel att använda. RS Mustang Halmpellets finns att köpa i Östersund Jämtland hos Foderbua i Solberg. Biillig halmpellets RS Mustang hittar du hos Foderbua i Solberg.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-20208

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00