Spån

 

För pris och tillgänglighet ring 063-22137

 

 

Träteam spånmix png.png

Träteam Spånmix

Kutterspån mixat med finare sågspån, ca 21 kg.

74 kr st vid köp av minst 15. (84 kr/st vid köp av färre)

Träteam spånmix är ett mycket fint lantbruksströ med hög uppsugningsförmåga och upplevs av många som mer lättmockad än

traditionell kutterspån.

Vi har även Träteam Kutterspån i vårt sortiment.

Träteam std png.png

Träteam Kutterspån

Mycket fin sållad kutterspån av svenska råvaror, ca 24 kg.

Träteam Kuttersån är en mycket högkvalitativ ströprodukt från Norrland  som sållas och dammsugs för att ta bort så mycket damm och små partiklar som möjligt.

Norrskog spån.png

Norrskog Kutterspån

Billigt spån Jämtland

67 kr/st**

**Gäller vid köp av minst 15 balar.

Köp kutterspån till Jämtlands kanske bästa pris!

HALM finns på lager både i småbal och rundbal ring 063-20208 för mer info. Klicka här för att läsa mer

halm småbal png.png

HALM

Mycket fin välbärgad halm.

Vi har mycket fin vete- och havrehalm. Vi räknar med att kunna erbjuda både småbalar och rundbalar hela säsongen, samt stora fyrkantsbalar under vintern.

Ring 063-20208 för mer info.

Norrskog spån.png

Spån Norrskog

Kutterspån 20-22 kg

Kutterspån som är sållat från damm och som passar bra till att strö i stallboxar. Spån från Norrskog har bra uppsugningsförmåga och hjälper till att hålla en bra stallmiljö för alla hästar i Jämtland och Härjedalen.

Foderbua i Solberg har sålt spån från Norrskog sedan augusti 2018

stro_halmpellets_200.png

Halmpellets RS mustang ca 13 kg

Svensktillverkad och svensk råvara

Halmpellets ca 13 kg

76 kr/st

OBS beställningsvara

RS Mustang halmpellets är en mycket bra ströprodukt, 100% naturlig och lätt att använda. RS Mustang halmpellets har en fin gul färg, den behöver inte vattnas, dammar minimalt och fryser inte till.

Utanför Östersund med vackra Frösön, Östersundstravet med Jämtlands stora Pris och skidskyttetävlingar i världscuppen så ligger Foderbua i Solberg. Nära Brunflo, Svenstavik, Bräcke, Bergs Kommun, Bräcke Kommun. Kutterspån, sågspån, torvströ till häst, spån till höns, spån till nötdjur har vi på Foderbua i Solberg. Det lönar sig att köpa spån på Foderbua i Solberg, också om du kommer från Föllinge, Hammarstrand, Hammerdal, Åre, Oviken. Du hitter lätt hit från Brunflo: kör 5 km mot Marieby så ligger vår djuraffär precis vid landsvägen. Kommer du från Härjedalen, södra Jämtland så svänger du av mot Marieby efter gamla ACB-laminat. Här vid Storsjön, Brunfloviken, som har varit lantbruksområde i över 1000 år. Storsjöområdet är känt för dess bördiga jordar och är källan till jordbruksprodukter av hög kvalitet. Billigt spån, extrapris kutterspån. Billigt stallströet i Jämtland finns hos Foderbua i Solberg. Foderbua i Solberg erbjuder billigt spån från Norrskog, Träteam och Yesbox. Bästa priset på spån från Norrskog hittar du 20 km från Östersund hos Foderbua i Solberg. Halmpellets är en praktisk och naturlig produkt som är mycket enkel att använda. RS Mustang Halmpellets finns att köpa i Östersund Jämtland hos Foderbua i Solberg. Biillig halmpellets RS Mustang hittar du hos Foderbua i Solberg.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-20208

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00