Salt

Foderbua i Solberg har ett brett sortiment av salt till dina djur. Vid köp av större volymer kontakta oss gärna för pris. 

KNZ Standard med selen

Saltsten med tillsatt selen

56 kr st (inkl moms)

OBS passar bra till utfodring av älg och annat vilt

Det idealiska tillskottet till foder och bete eller om boskapen inte får i sig tillräckligt med näringsämnen. KNZ® Standard innehåller salt som stimulerar aptiten, gynnar matsmältningen och förhindrar viktförlust. Den innehåller även viktiga spårämnen som magnesium, selen, jod, zink och koppar.

KNZ Basic, rent vacumsalt

vädertålig saltsten

50 kr st (inkl moms)

OBS passar bra till utfodring av älg och annat vilt

KNZ® Basic är vädertåliga och välsmakande saltstenar av 100% rent vakuumsalt. Kroppsvikt, tillväxttakt, dräktighet, ålder, laktationsfas och mjölkproduktion, allt påverkas av kornas individuella behov av salt. KNZ® Basic saltstenar är avsedda att täcka det individuella behovet och för att varje ko ska få så mycket salt som hon behöver.

SP Universal 10 kg

Saltsten med tillsatta spårämnen

SP Universalt är en saltsten med tillsatta spårämnen som magnesium, zink, mangan, koppar, jod, selen och kobolt.

Fodersalt 25 kg

Löst fodersalt som kan ges i kraftfodret

KNZ Fodersalt är ett rent vacumsalt och är ett prisvärt sätt att ge ditt djur precis lagom mängd salt i fodergivan, du doserar själv mängden i t.ex kraftfodergivan. Salt har en viktig funktion i kroppen och det är viktigt att djur får tillskott av salt i rätt mängder.

SP Horse 2 kg

Kartong à 3 st

Add News Story here

KNZ Standard 2 kg

Kartong à 6 st

Add News Story here

Please reload