top of page

NYHET ARION HUNDFODER

Nu kan du köpa Arion Hundfoder hos Foderbua i Solberg

ARION HUNDFODER

Arion hundfoder är ett prisvärt premiumfoder med ett brett och innehållsrikt sortiment.

Vi erbjuder rabattkort med var 7e säck gratis på Arion hundfoder (den billigaste på köpet)

Har du någon fundering kontakta oss gärna på telefon 063-20208 eller på Facebook

Arion Senior 12kg

Medium Breed 10-25kg

499 kr/st

21% råprotein

9% råfett

Arion Meduim Breed Senior är ett komplett hundfoder till äldre hundar i viktklassen 10-25 kg. Arion Senior innehåller extra vitamin E och vitamin C samt glukosamin och kondroitin för att stödja rörlighet och ledhälsa. Naturliga antioxidanter och Omega 3 -Omega 6 fettsyror hjälper att behålla en fin och hälsosam päls.

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Arion no Grain Chicken & Potato

Spannmålsfritt & glutenfritt

569 kr/st

25% råprotein

15% råfett

Arion no Grain Chicken & Potato är spannmålsfritt och glutenfritt och är ett hundfoder som passar bra till känsliga hundar. Istället för vete eller annat spannmål så är potatis en av huvudingredienserna. Kyckling ger en hög smaklighet och hjälper aptiten.

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Arion Hypoallergenic 12kg

Passar till alergiska hundar

569 kr/st

25% råprotein

15% råfett

Arion Hypoallergenic är ett hundfoder med extra noga sammansatta ingredienser med hög smältbarhet för att undvika allergiska reaktioner kopplade till maten. Arion Hypoalergenic har lax som enda källa till protein och har antarktisk krill som källa till omega 3. Ingredienserna är utvalda och sammansatta för att undvika hudirritation och klåda.  

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Arion Digestiv Sensibility 12kg

Dietfoder till extra känsliga magar

569 kr/st

25% råprotein

15% råfett

Krånglande mage och tarmhälsa kan få negativa följder för immunsystem och allmänt välbefinnande. Arion Digestive Sensibility innehåller extra fibrer från bl.a psylliumfröskal. Manna-oligo-saccharides (M.O.S), fructo-oligo-saccharides (F.O.S), bentonit och ß-glukaner är också en viktig komponent i Arion Disgestive Sensibility som stödjer upbyggnaden av de goda bakterierna i mage och tarm. En frisk tarmflora hjälper matsmältningen och därmed det allmänna välbefinnandet.

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Arion Small/Medium Light 12kg

12 kg dietfoder till hundar som ska hålla vikten

569 kr/st

25% råprotein

10% råfett

Arion Small/Medium Light är ett bra foder för hundar som har tendens att gå upp för mycket i vikt. Ett lågt innehåll av fett på 10% och tillsatta vegetabiliska fiber hjälper med en mättnadskänsla samtidigt som att hunden inte får för mycket kalorier. Arion Light är vetefritt och glutenfritt.

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Arion Lamm & Ris Medium Breed 12 kg

Vete-fritt foder till normalpresterande hundar

Arion Lamm & Ris är ett vetefritt helfoder till hundar med känslig mage. Innehåller hela 35% råvara från lamm samt jästfiber f.o.s och m.o.s vilka bidrar till en stabil och hälsosam tarmflora

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Arion Kyckling & Ris Medium Breed 12 kg

Vete-fritt foder till normalpresterande hundar

Arion Kyckling & Ris är ett prisvärt premiumfoder med 25% råprotein och 12% fett.  Arion Kyckling & Ris innehåller både f.o.s  (frukto-oligosackarider) och m.o.s (mannan-oligosackarider) som hjälper hunden med en optimal matsmältning och en balanserad tarmflora.

Arion Kyckling & Ris innehåller ris och potatis istället för spannmål. Protein och fett från kyckling ger fin päls och bra näring till hunden.

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Arion All Breeds Active 12 kg

Vetefritt foder till aktiva hundar

Arion All Breeds Active innehåller 31% råprotein och 21% fett och är ett foder som passar aktiva hundar med högt energibehov, t.ex jakt eller draghundar.

Arion Active har extra vitamin D3 för skelett och ligament, samt extra riboflamin (vitamin B2) för att hjälpa hunden att hålla på energin. 

RABATTKORT få var 7e säck på köpet

Please reload

Färskfoder till hund är populärt i Jämtland och Härjedalen och Foderbua i Solberg har billigt fryst färskfoder till alla hundar i Östersund, Oviken, Svenstavik, Åre, Offerdal, Strömsund, Bräcke, Åre. I Jämtland och Härjedalen är jämthund och gråhund vanliga vid jakt. Halla färskfoder passar utmärkt till jakthundar och arbetande hundar och du hittar halla färskfoder till sveriges bästa pris hos FOderbua i Solberg utanför Östersund. Arion hundfoder online, att köpa hundfoder på nätet är vanligt. Hos Foderbua i Solberg kan du ofta köpa Arion hundfoder billigare än på nätet. Arion lamm & ris är ett hundfoder som passar många olika hundar i Jämtland Härjedalen. Östersund är residesstad i Jämtland & Härjedalen där det finns mycket jakthundar och draghundar och hobbyhundar av olika slag.

bottom of page