Brogaarden Icelandic Power

15 kg

KAMPANJ!

159 kr/st (ord. 265 kr/st)

Brogaarden Icelandic Power 15 kg

Brogaarden Icelandic Power är en koncentrerad müsli som passar till islandshästar, lättfödda hästar och hästar som är känsliga för stärkelse. Brogaarden Icelandic Power är koncentrerat och det räcker med en mycket låg giva för att hästen ska få relativt mycket protein, vitaminer och mineraler.

Lucern Mix

18 kg. Proteinrikt grovfoder som förlänger hästens ättid

Brogaardens Lucern Mix är en fiberblandning med högt energi, protein och kalciuminnehåll och är ändamålsenlig till de flesta hästar. Brogaardens Lucern Mix består av snittad lucern och ugnstorkat snittat gräs, för att ge en god smak.

Elektrolyter, 1 kg

Hjälper hästen att ersätta vätskeförluster efter tävling transport eller varma dagar

Elektrolyter är mineraler i saltform som är viktiga beståndsdelar i hästens kroppsvätskor, och består huvudsakligen av mineraler så som natrium, klorid, kalium och andra mineraler i mindre mängder så som kalcium och magnesium. Hästens svett innehåller olika mineraler och sammansättningen motsvarar innehållet i blod och andra kroppsvätskor. Brist på elektrolyter kan bl.a. medföra nedsatt prestationsförmåga, vätskebrist och nedsatt muskel- och nervfunktion. Hästens svett har ett högt innehåll av olika mineraler i förhållande till andra djurarter, och det är viktigt att ersätta förlusten av dessa mineraler.

Brogaardens Elektrolyter passar till hästar i hårt arbete, hästar som transporteras eller om hästen har svettats mycket.

Please reload