Får-foder

 

Ett mysigt och inte så rumskrävande djur är fåret, som trivs utmärkt i det friska Jämtländska klimatet.

Korn

Helt korn

Korn från Jämtland eller Uppland på säck 15 eller 30 kg.

Jermin Får med/utan koppar

Fårmineral som delvis baseras på norska alger och som är en naturlig och lättsmält källa till mineral.

Finns både med och utan koppar.

Edel Får 25 kg

Fullfoder till får

Edel Får är ett helfoder som passar till de flesta får i alla åldrar som får hö eller ensilage som grovfoder. Innehåller små mängder koppar och kan kompletteras med ett mer koppar-haltigt mineralfoder om behovet finns, se Jermin fårmineral med koppar.

Edel Lammfoder 25 kg

BESTÄLLNINGSVARA

Edel Lammfoder är bra kvalitetsfoder med hög energi och högt proteininnehåll för att ge bra och stabil tillväxt hos lammen. Är skonsamt för magen och kan utfodras även i lite större mängder utan att ge störningar hos lammet.

Harmoni Får EKO/KRAV-godkänt

BESTÄLLNINGSVARA

Ekologiskt smakligt och högvärdigt foder med kvalitativt protein som utfodras till tackor, lamm och baggar.re

Crystalyx High Energy

509 kr inkl moms

Crystalyx High Energy ett energirikt protein- och mineralfoder som passar utmärkt till växande lam, digivande tackor eller betande djur. Crystalyx High Energy är en praktisk slickbalja ger extra protein, mineraler, vitaminer och energi.

Please reload

Billigt fårfoder Östersund och Jämtland. Foderbua i Solberg har billigt fårfoder och billiga mineraler till får. Foderbua i Solberg ligger endast 20 km från Östersund och 25 km från Ås där  både Ullforum, Eldrimner och Torsta lantbruksgymnasium ligger. Edel Får är ett billigt och mycket bra fullfoder som kan ges till de flesta får, både lamm och tackor. Foderbua i Solberg är återförsäljare för Djur och Natur. Hos Foderbua i Solberg hittar du billigt korn från Jämtland. Behöver du korn eller spannmål till nöt eller får så kontakta oss på 070-5588547, korn på småsäck eller korn på storsäck.