Om Foderbua i Solberg

I Storsjöbygens branta backar några kilometer från Brunflo ligger Foderbua i Solberg. Vi är ett familjeföretag med flera generationers erfarenhet av jordbruk och hästhållning, och är stolta över att leverera tjänster till bygdens duktiga och engagerade djurägare.
Vår målsättning är att ge bäst service till de bästa priserna. Att handla på Foderbua ska vara snabbt enkelt och billigt.
Foderbua 
Djurfoder och hästfoder i Jämtland

Foderbua i Solberg AB ägs och drivs av familjen Solberger, som har varit verksam på gården i 5 generationer. Vi levererar foder till många av Jämtlands duktiga djurägare.

 Vårt mål är att vara en komplett djuraffär med ett sortiment som passar just dina djurs behov. Du finner kraft-foder, grovfoder, mineraler, salt till bra priser. I vårt sortiment har vi bl.a. Krafft, Edel, Jermin, Halla hundfoder m.m. Vid frågor tveka inte att kontakta oss på telefon eller mail.

Hitta hit

5 km från Brunflo mot Marieby finner du Foderbua i Solberg. Lättillgängligt precis vid landsvägen, utan köer eller trafikproblem. Kommer du från Frösö- eller Östersundshållet kan du ta den vackra vägen över Vallsundsbron och köra nästan hela vägen in i Brunfloviken.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-22137

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00