Natural Värp 15 kg

Kanonpris på värpfoder Östersund

125 kr/st vid köp av minst 10 st

130 kr/st vid köp av 5-9 st

135 kr/st vid köp av 1-4 st

Natural Hönsfoder 15 kg är ett GMO-fritt fullfoder till värpande höns.

Erbjudande giltigt t.o.m 31 mars 2021.

Willab Ägg-kläckare

Prisvärt ägg-kläckare till ca 22 vanliga hönsägg.

Tillfälligt parti 1699 kr/st

Prisvärd ägg-kläckare för ca 22 vanliga hönsägg. Automatisk vändning samt digital display för fuktighet och temperatur.

Först till kvarn. Ring 063-20208 för att boka. Reservation för slutförsäljning.

Edel Värpmax 25 kg

Prisvärt helfoder till höns

Helfoder till värphöns. Ge ca. 100-120 g per höna/dag. Bör kompletteras med snäckskal i slutet av värpperioden.

Edel Värpmax är ett mycket bra värpfoder som finns både i pellets och i pelletskross, beroende på vad man tycker passar bäst till sina höns. Värpmax är en av Foderbuas mest populära produkter och kunderna uppskattar både den höga kvaliteten och det låga priset.

Natural Värp 15 kg

Prisvärt helfoder till höns

Lågpris = 142 kr/st

Smakligt helfoder i pelletsform till värpande höns eller basfoder till höns som inte värper för tillfällets

Allfoder Fjäderfä 20kg

Foder till de flesta tama fåglar

Lantmännen Allfoder Fjäderfä är anpassat till växande höns, ankor och gäss. Lantmännen Allfoder Fjäderfä kan även utfodras till värpande höns men det är då viktigt att ge snäckskal / kalk för att få tillräckligt hög kalciumnivå.

Allfoder fjäderfä ges till blivande värphöns i fri tillgång från 6:e veckan fram till 18 veckor, till matfågel, gäss och ankor i fri tillgång från 3 veckors ålder. Allfoder Fjäderfä kan fungera som enda foder till alla ålderskategorier. Fodret kan behöva finfördelas ytterligare till små djur och till värpande djur ska snäckskal alltid ges i fri

Värp Opti 15 kg

Helfoder till värpande höns

Värp Opti är ett fullfoder till värphöns med bra och välanpassat näringsinnehåll för att producera ägg av bra kvalitet. Innehåller många aminosyror för att främja en fin fjäderdräkt hos hönsen och hög kvalitet på äggen.

Värp Opti köper du billigt hos Foderbua i Solberg

Harmoni Värpa 20kg

Ekologiskt helfoder till värpande höns.

Harmoni Värpa 20 kg är ett mycket smakligt ekologiskt helfoder till värphöns som lägger ägg eller har paus. Komplettera med snäckskal i slutet av värp-perioden.

Värp Eko 15kg

Ekologiskt helfoder till värpande höns.

Värp Eko  15 kg är ett mycket smakligt ekologiskt helfoder till värphöns som lägger ägg eller har paus. Komplettera med snäckskal i slutet av värp-perioden.

Helfoder fullfoder till höns är den vanligaste maten till höns. Helfoder / fullfoder innebär att fodret innehåller all näring som hönan behöver, dock brukar man ofta lägga till extra snäckskal för att få mer kalcium. Foderbua i Solberg har ett stort utbud av helfoder till Värpande höns. Vill du handla hönsfoder eller hönsmat i Östersund eller Jämtland så är Foderbua i Solberg ett billigt och smidigt alternativ till att åka till Östersund, Myrviken eller Strömsund. Fullfoder till höns innehåller till stor del vete, som är ett mycket näringsrikt spannmålsslag. i Brunfloviken 5 km från Brunflo mot Marieby ligger Foderbua i Solberg. Hos Foderbua kan du köpa Värp Opti, Värp Max, Lantmännens Värp Helfoder, Aveve äggläggningspellets, värp-musli, allfoder till gäss och ankor mm

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-20208

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00