Värpmax 25 kg

218 kr/st

KAMPANJ 199 kr st

t.o.m lördag 5e december

Helfoder till värphöns. Ge ca. 100-120 g per höna/dag. Bör kompletteras med snäckskal i slutet av värpperioden.

Edel Värpmax är ett mycket bra värpfoder som finns både i pellets och i pelletskross, beroende på vad man tycker passar bäst till sina höns. Värpmax är en av Foderbuas mest populära produkter och kunderna uppskattar både den höga kvaliteten och det låga priset.

Lantmännen Allfoder Fjäderfä 20kg

Bra allroundfoder till många olika tamfåglar

​KAMPANJ 199 kr st

t.o.m lördag 5e december

Lantmännen Allfoder Fjäderfä är anpassat till växande höns, ankor och gäss. Lantmännen Allfoder Fjäderfä kan även utfodras till värpande höns men det är då viktigt att ge snäckskal / kalk för att få tillräckligt hög kalciumnivå.

Allfoder fjäderfä ges till blivande värphöns i fri tillgång från 6:e veckan fram till 18 veckor, till matfågel, gäss och ankor i fri tillgång från 3 veckors ålder. Allfoder Fjäderfä kan fungera som enda foder till alla ålderskategorier. Fodret kan behöva finfördelas ytterligare till små djur och till värpande djur ska snäckskal alltid ges i fri

Värp Opti 15 kg

147 kr st inkl moms

147 kr st

Värp Opti är ett fullfoder till värphöns med bra och välanpassat näringsinnehåll för att producera ägg av bra kvalitet. Innehåller många aminosyror för att främja en fin fjäderdräkt hos hönsen och hög kvalitet på äggen.

Värp Opti köper du billigt hos Foderbua i Solberg

Hönsmüsli 15 kg

Hönsmusli är ett läckert fullfoder till värpande höns som består av en blandning med pellets, ärtor och spannmål. Innehållet är glaserat i melass vilket simulerar aptiten och ät-lusten hos hönsen vilket kan leda till ökad äggproduktion. Hönsmusli har tillsatta mineraler, vitaminer och kalcium, men det rekommenderas att ge extra snäckskal för att hålla kalciumnivån på topp.

Aveve äggläggnings-pellets 20kg

Fullfoder till värpande höns

​20 kg 215 kr

 

Fullfoder till värpande höns i pellets-struktur. Energirikt för bästa möjliga äggproduktion och bästa kvalitet på skalet.

Värp EKO 15 kg

Värp EKO trygg är ett ekologiskt fullfoder godkänt till KRAV-produktion av ägg. Ger hönan ett näringsrikt innehåll som stödjer äggproduktionen och ett hälsosamt djur.

Harmoni Värpa, 20 kg

Harmoni Värpa är ett ekologiskt fullfoder till värpande höns Ge fri tillgång på snäckskal.

Edel Allfoder 20 kg

208 kr st

Edel Allfoder Fågel P (3 mm pellets) är avsett att utfodras till alla typer av fjäderfä som rashöns/värphöns, kalkoner, änder, ankor, gäss, duvor, påfågel samt fasaner mm. Edel Allfoder kan även användas som del av foder till duvor/brevduvor tillsammans med majs, ärtor, vete och korn mm.

Numer tillverkas Edel Allfoder Fågel P med extra vitaminer så det ska passa för avelsfåglar. Till värpande fågel skall fodret kompletteras med fri tillgång på snäckskal. 

Värp Helfoder 20 kg

Helfoder till värpande höns

20 kg 209 kr

 

Helfoder anpassat till värpande höns för att ge bästa möjliga produktionskapacitet och välmående hos hönsen. Lantmännen Värp Helfoder är framtaget av höns-nutritionsexperter och är sammansatt med de bästa råvaror och kunnande.

Please reload

Helfoder fullfoder till höns är den vanligaste maten till höns. Helfoder / fullfoder innebär att fodret innehåller all näring som hönan behöver, dock brukar man ofta lägga till extra snäckskal för att få mer kalcium. Foderbua i Solberg har ett stort utbud av helfoder till Värpande höns. Vill du handla hönsfoder eller hönsmat i Östersund eller Jämtland så är Foderbua i Solberg ett billigt och smidigt alternativ till att åka till Östersund, Myrviken eller Strömsund. Fullfoder till höns innehåller till stor del vete, som är ett mycket näringsrikt spannmålsslag. i Brunfloviken 5 km från Brunflo mot Marieby ligger Foderbua i Solberg. Hos Foderbua kan du köpa Värp Opti, Värp Max, Lantmännens Värp Helfoder, Aveve äggläggningspellets, värp-musli, allfoder till gäss och ankor mm

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-20208

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00