Halla Foder är ett svensktillverkat hundfoder med svenska råvaror  av hög kvalitet. I sortimentet av Halla Foder finns det foder som passar till både aktiva hundar, tex jakthundar, och till sällskapshundar.

Om du är nyfiken på att pröva Halla Foder utan att kosta på dig en hel påse så är du välkommen att kontakta oss för att få ett bra pröva-på-erbjudande.

Halla Prestation, 15 kg

499 kr inkl moms

SOMMARKAMPANJ!

449 kr/st

 

Leverans hem till dig? Bor du kring Brunfloviken/Östersund kan du få fri hemleverans vid köp av hundmat för minst 899kr. Läs mer HÄR.

Halla Prestation är en uppgradering av Halla Medium med  26% råprotein och 20% fett är ett vetefritt hundfoder som passar aktiva hundar under de mindre intensiva delarna av året samt hundar som behöver lite extra. Halla Medium är svenskproducerat av svenska råvaror och kännetecknas av en hög smaklighet som stimulerar hundens aptit. Halla Medium är ett hundfoder som passar många av alla glada hundar i Jämtland Härjedalen.

Halla Prestation innehåller Qrill, en produkt som baseras på krill, fiskat vid Antarktis kalla vatten. Krillen innebär att du får ett hundfoder med extra bra kvalitet på Omega-3 syror, extra hög kvalitet på proteinet, som dessutom är mycket miljövänligt. Krillen har hög upptagbarhet, hög smaklighet coh främjar pälsen, huden, lederna och immunförsvaret

Halla Elit 15 kg

579 kr inkl moms

Halla Elit är ett högenergi-foder som passar aktiva hundar som t.ex jakthundar. Halla Elit har 33% råprotein och 25% fett och är tillsatt omega 3 och omega 6 fettsyror. Halla Elit är ett bra val till jakthundar i jämtland och Härjedalen.

Halla Elit innehåller Qrill, en produkt som baseras på krill, fiskat vid Antarktis kalla vatten. Krillen innebär att du får ett hundfoder med extra bra kvalitet på Omega-3 syror, extra hög kvalitet på proteinet, som dessutom är mycket miljövänligt. Krillen har hög upptagbarhet, hög smaklighet coh främjar pälsen, huden, lederna och immunförsvaret

Halla Aktiv, 15 kg

499 kr inkl moms

Halla Aktiv  med 30% råprotein och 16% fett är ett helfoder som passar digivande tikar, växande unghundar och aktiva hundar i vuxen ålder. Fodret smakar gott och stimulerar hundens aptit och är svensktillverkat på svenska råvaror av hög kvalitet. 

Halla Kyckling & Ris 15 kg

479 kr inkl moms

​​

Halla Kyckling & Ris med  23% råprotein och 12% fett är ett helfoder baserat på kött som passar normalt aktiva hundar i alla livsstadier. Halla Kyckling & Ris smakar mycket gott och även kräsna hundar äter det med god aptit. Halla Kyckling & Ris baseras på råvaror som är lättsmälta och skonsamma för hundens mage. Halla Kyckling & Ris passar utmärkt till hundar i Jämtland eller Härjedalen med känslig mage.  

Halla Lamm & Ris 15 kg

549 kr inkl moms

Halla Lamm & Ris är ett foder baserat på lammkött vilket kan vara bra för hundar med känslig mage eller hundar med allergibesvär. Halla Lam & Ris med 21% råprotein och 11% fett är vetefritt och passar de flesta normalt aktiva hundar i alla livsstadier. Har du en hund i Jämtland eller Härjedalen som är kräsen, har allergi eller känslig mage så kan Halla Lamm & Ris vara ett bra alternativ

Halla Valp 10 kg

359 kr inkl moms

Halla Valp med 25% råprotein och 14% fett är ett komplett hundfoder som passar till växande valpar och unghundar. Har du valpar i Jämtland eller Härjedalen så är Halla Valp ett bra alternativ.

Halla Junior 15 kg

499 kr inkl moms

Halla Junior med 26% råprotein och 20% fett är ett svensktillverkat helfoder till valpar, unghundar eller tikar (digivande eller dräktiga). Halla Junior passar extra bra till stora och snabbväxande raser.

Please reload

Hos Foderbua i Solberg Hittar du billigt Hundfoder i Jämtland nära Östersund. Foderbua har vetefritt hundfoder som passar känsliga hundar, Kyckling och ris och Lamm och Ris till hundar med känslig mage. Halla Hundfoder hittar du hos Foderbua i Solberg, Halla Medium, Halla Aktiv, Halla Elit till Jakthundar, Best in Show Kennel 20 kg

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-22137

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00