top of page

Natural Lucerne 15 kg

Lucerne utan melass

KAMPANJ september 2020

 

Köp 1-3 st = 215 kr/st

Köp 4 st eller fler = 195 kr/st

(ordinarie pris 249)

Natural lucerne är en mycket bra grovfoderprodukt med tillsatt linfröolja och soja-olja: Inget tillsatt melass som ger hästen onödigt socker. Låg stärkelse och hög proteinnivå som gör Natural Lucerne till ett utmärkt komplement till hästens grovfoder. Lucernestrå är skonsamt för magen då strå stimulerar salivproduktionen som skyddar från hög syraproduktion i magen.

Aveve sports Mix Zero 20 kg

Låg stärkelse och lite socker

Aveve Sports Mix Zero är ett smakligt kraftfoder riktat till presterande hästa med högre energibehov. Aveve Sport Mix Zero är fri från spannmålskärnor och innehåller skonsamma ingredienser för att inte påfresta hästens mage.

Aveve Sport Mix Zero innehåller bara 6,5% stärkelse och 4% socker. Lucern-strå förlänger tuggtiden och ökar salivproduktionen, vilket är mer skonsamt för magen. Hög energinivå från bl.a olja och hög proteinnivå med hjälp av lucern och soja

Aveve Condition Mix 20 kg

Uppbyggnadsfoder till unghästar eller hästar i träning

Aveve Condition Mix är ett havrefritt foder till hästar som ska bygga muskler och kondition. Aveve Condition Mix får delvist sitt energiinnehåll från linfröolja, vilket är en naturlig olja med högt innehåll av omega 3-syror som både främjar bra matsmältning och fin blank päls.

Aveve Balance Mix 20 kg

Havrefri musli till häst

Aveve Balance Mix är en allround-musli som passar de fleta typer av hästar. Aveve Balance Mix är havrefri och innhåller en hög andel fibrer från bl.a lucern, timotej, kli och linfrö.

Aveve Balance Mix är skonsamt för hästens mage och innehåller tillsatt jästkultur och inulin (vilket har prebiotiska egenskaper)

Please reload

Hos Foderbua i Solberg kan du köpa Aveve hästfoder. Aveve hästfoder är ett billigt premiumfoder med mycket bra egenskaper, låg stärkelse och lågt socker. 5 km från Brunflo mot Marieby kan du köpa Aveve Hästfoder, Aveve Sport Mix Zero, Aveve Condition Mix, Aveve Balance Mix. Hästfoder med låg stärkelse och låg andel socker som passar känsliga hästar med känslig mage. Östersund är Jämtlands största stad och är hem till bl.a Jamtli, Östersundstravet och Storsjöyran. Den del av Storsjön som sträcker sig in mot Brunflo heter Brunfloviken. Nästa längst inne i Brunfloviken ca 15 minuter från Östersund så ligger Foderbua i Solberg.

bottom of page