top of page

Biofarmab Biomag Forte 1,5 kg

BIOMAG FORTE är ett magnesiumtillskott till häst med hög biotillgänglighet, vilket betyder att det är utformat för att hästen på bästa vis ska kunna ta upp magnesiumet i matsmältningen. Biomag Forte rekommenderas när hästen inte får i sig nog magnesium genom grovfoder och kraftfoder.

Magnesium är en viktig mineral för kroppen och behövs bl.a. för muskel- och nervfunktionen. Magnesium lagras inte i kroppen utan fylls på genom det foder man ger hästen. Magnesiumbrist hos häst kan visa sig genom ökad nervositet och spändhet och att hästen reagerar starkt på händelser i omgivningen.

Biofarmab Fosforbalans 2 kg

Fosforbalans är ett tillskott som kan användas om hästen får för lite fosfor genom grovfoder och kraftfoder. Fosfor är en viktig del i bl.a. skelett och tänder.

Fosfor påverkar / påverkas av kalcium (det som kallas ca/p-kvoten) och utfodring av fosfor ska alltid balanseras med hur mycket kalcium hästen får.

Please reload

Biofarmab tillskott till häst Jämtland, Härjedalen och Östersund. Biofarmab Biomag Forte magnesium till häst och Fosforbalans till häst hittar du hos Foderbua i Solberg. Foderbua i Solberg ligger 20 km från Östersund på Mariebysidan av Brunfloviken. Östersund är huvudort i Jämtland och är känt för ÖFK Östersunds Fotbollsklubb som haft stora framgångar i Europa Legue under 2017, Jamtli, Storsjöodjuret och vintersport. Letar du efter magnesium eller fosfor till häst så hittar du många bra tillskott hos Foderbua i Solberg. Foderbua är återförsäljare för bl.a Djur och Natur Östersund, Krafft, Yesbox, Dodson & Horrell, Hippo, Edel, Träteam, Trikem, Vimital, Alg-Börjes. Har du en häst med magnesiumbrist så är Foderbua återförsäljare av tillskott från Krafft, Biofarmab, Trikem och Hippo Selection.

bottom of page