Sveriges största kraftfodermärke kommer nu med 2 nyheter till deras sortiment:

PERFORMANCE LOW STARCH 20 kg

Foderbuapris 288 kr/st inkl moms

 

GROOV EXTRA PROTEIN 20 kg

Foderbuapris 224 kr/st inkl moms

LÄS MER om nyheterna här

Tillskottsprodukter till Häst

Klicka här för att läsa mer om Kraffts tillskottsprodukter

Krafft har ett brett utbud av vitaminer, mineraler och andra tillskottsprodukter till häst. B-vitamin till häst, E-vitamin till häst, Gastrosupport till hästens mage, Hoof Support till Hovarna mm.

Krafft Groov Extra Protein

NYHET FRÅN KRAFFT

 • 140 g smältbart råprotein

 • Skonsam och varaktig energi

 • Lättsmält med hög andel essentiella aminosyror

 • Återvinningsbar papperssäck 20kg

 • Tänk på mineraltillförseln vid låg giva

Krafft Performance LOW STARCH

Endast 4% stärkelse och 4% socker

 • Endast 4% stärkelse och 4% socker

 • Aktiv levande jäst (både Probiotisk* och Prebiotisk**) för bättre fodersmältning – LEVUCELL®SC

 • Full effekt av LEVUCELL®SC redan vid 1 kg giva för en stor häst

 • Komplett kraftfoder med en hög andel vitaminer och mineraler

 • Utan tillsatt melass

 • Innehåller inga havrekärnor

Allroundfoder till normalpresterande hästar

Kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Innehåller en medelhög nivå protein. Rekommenderas som substitut till tidigare GROOV 90.

Groov Protein (Groov 125)

Pellets till hästar med extra proteinbehov

Kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Innehåller en hög nivå protein. Rekommenderas som substitut till tidigare GROOV 125.

Sport Original

Energirikt kompletteringsfoder för prestationshästar, som är rikt på fiber och fett och innehåller kvalitetsprotein. Innehåller en medelhög nivå protein.

Sensetiv Müsli

Havrefritt och ångkokt kompletteringsfoder

Ett havrefritt och ångkokt kompletteringsfoder för vuxna hästar i lätt eller normalt arbete. Innehåller en medelhög nivå protein.

High Energy Musli

Müsli till tävlingshästar

Ångkokt kompletteringsfoder för prestationshästar, med en hög fetthalt och ett medelhögt proteininnehåll. Lämpligt vid ökat energibehov.

Mash Sensitive

Havrefritt specialfoder med råvaror som t ex äpple, morot, jäst och linfrö

Ska blandas med varmt eller kallt vatten och stå i ca 15 minuter före utfodring. Kan med fördel användas för att öka hästens vattenintag, stabilisera hästens vätskebalans, för snabbare återhämtning efter prestation, eller vid andra situationer där hästen har ett ökat vattenintag (diarré, kolikkänslig häst etc.). Innehåller en medelhög nivå protein.

Krafft Milk 8 kg (Beställningsvara)

Modermjölksersättning till häst

En stomjölksersättning som är framtagen speciellt för hästar. Dess sammansättning är mycket lik den hos naturlig stomjölk. Den kan dock inte ersätta de värdefulla antikroppar som i naturlig råmjölk ger fölet ett skydd mot smittämnen. 

Please reload

Krafft hästfoder, Krafft Sport, Krafft Original, Krafft Protein, Krafft mash, Krafft müsli hitter du på Foderbua i Solberg som ligger nära Östersund och Brunflo. Det är också nära östersundstravet och ovalla travbana i Oviken. Har du travhäst, ridhäst eller sällskapshäst så har vi krafft pellets eller müsli till din häst oavsett om den är i vila eller tävlar och presterar på hög nivå. Behöver du hästfoder i Krokom, Offerdal, Föllinge,Åre, Östersund, Bräcke, Gällö, Pilgrimstad, Granngården i Myrviken,Granngården Strömsund, Granngården Hammarstrand, Granngården Offerdal. Foderbua ligger i Jämtland som är känt för fjäll och skidåkning, skoteråkning och annan skidsport.