top of page

Hönsmüsli 15 kg

 

 

Hönsmusli är ett läckert fullfoder till värpande höns som består av en blandning med pellets, ärtor och spannmål. Innehållet är glaserat i melass vilket simulerar aptiten och ät-lusten hos hönsen vilket kan leda till ökad äggproduktion. Hönsmusli har tillsatta mineraler, vitaminer och kalcium, men det rekommenderas att ge extra snäckskal för att hålla kalciumnivån på topp.

Hobby First Grani Mix Pellets 20kg

Komplett Müsli till värpande höns eller andra fåglar

Hobby First Grani Mix Pellets är en blandning med spannmål och pellets-koncentrat som gör ett bra fullfoder t.ex till värpande höns. Mixen är täckt i ett tunt lager av melass, sojaolja och solrosolja för extra hög smaklighet

Hobby First Grani Mix 20kg

Blandat spannmål och frön till höns

Hobby First Grani Mix 3 är en mycket smaklig blandning till höns som bl.a innehåller solrosfrö, halva ärtor, snäckskal och krossad majs. Grani Mix 3 är sprutat med melass, sojaolja och solrosolja för extra hög smaklighet.

Please reload

På denna sida hittar du mer information om musli till höns. Foderbus i Solberg har ett stort utbud av hönsmüsli till bra priser. Musli till höns är ett bra sätt att ge hönsen en komplett stimulerande måltid som smakar mycket bra. Har du höns i Jämtland så är det lätt och billigt att handla hönsfoder hos Foderbua. Handlar du hönsmusli i Östersund så är det enkelt att komma till Foderbua i Solberg via E14 eller E45. Granngården på andra sidan åkern har mycket höns och använder hönsfoder och hönsmusli från Foderbua.. Majs, vete, kornkross, havre solrosfrön är vanliga ingredienser i musli till höns.  

bottom of page