Sun Flowers.jpg

STORKÖP. Solrosfrö 15 kg

100% strimmigt.

Strimmigt solrosfrö 15 kg

Småfåglarnas favoritfrö, 100% strimmigt solrosfrö (ej svarta frön iblandat)

 

Styckpris = 195 kr/st

hobby first no mess png liten.png

Vildfågelfrö lyx 15 kg

Mycket näringsrik blandning med bl.a nötter och russin.

275 kr/st

 

Mycket prisvärd vildfågelblandning som bl.a innehåller strimmigt solrosfrö, nötter, hampafrö, russin mm

jordnotter-i-hink_liten.png

Skalade jordnötter

Flera storlekar: 25kg, 5kg eller 3 kg

5 kg =185 kr/st

25 kg =699 kr/st

Jordnötter är en fettrik mat med mycket energi som hjälper fåglarna att klara vinter-kylan.

Mesar, nötväckor och siskor är särskilt förtjusta i jordnötter. Foderbua i Solberg har skalade jordnötter till bra priser.

hobby first no mess png liten.png

Vildfågelfrö Super-Lux 15 kg

Mycket fin vildfågelblandning med hög smaklighet och bl.a russin, nötter och strimmiga solrosfrön.

275 kr/st

 

Hobby First Vildfågelblandning super-lyx 15 kg är en mycket smaklig blandning av hög kvalitet som lockar till sig många olika fåglar.

Innehåller: strimmigt solrosfrö, krossad majs, russin, hampafrö, nötter och bovete.

Hampafrö_png.png

Hampafrö till vildfåglar

Finns i 5 kg och 15 kg

LÅGPRIS

15 kg =499 kr/st

5 kg = 235 kr/st

Hampafrö är näringsrikt och har ett högt fettinnehåll vilket gör det till ett populärt val hos fåglarna. Fåglar som gillar hampafrön är bl.a talgoxe, blåmes, domherre m.fl.

hobby first no mess png liten.png

Skalat vildfågelfrö 15 kg

Hobby First No Mess: slipp skalresterna i trädgården.

EXTRAPRIS

275 kr/st

(ord.pris 325)

Hobby First No Mess är en perfekt plandning för dig som vill slippa rester i trädgården efter fågelmaten. Innehåller bl.a skalade solrosfrön, skalade jordnötter, knäckt havre och knäckt vete.

fa-foder-solrosfro-skalat-10kg png.png

Skalat solrosfrö 15 kg

Skalat solrosfrö 5kg eller 15kg

LÅGPRIS

15 kg =399 kr/st

5 kg = 199 kr/st

 

Skalat solrosfrö är mycket näringsrikt och fåglarna behöver inte ödsla energi på att knäcka skalen. Dessutom slipper du städa upp skal där fåglarna har ätit.

Skalade solrosfrön uppskattas av de flesta fåglar, t.ex talgoxe, domherre, nötvecka m.fl.

Billigt foder till rådjur hittar du hos Foderbua i Solberg. Vi erbjuder kanske Jämtlands billigaste foder till vilt och rådjur. Foderbua i Solberg ligger praktiskt nära både E45 och E14 endast 5 minuter från Brunflo. Om du stödutfodrar rådjur så hittar du billigt foder hos Foderbua i Solberg, är handlar du enkelt och snabbt till bra priser. Foderbua i Solberg ligger 20 km från Östersund, alldeles i närheten av gamla tegelbruket i Vålbacken som idag är vålbackens ridcenter. Jämtland och Härjedalen är känt för jakt, jakthundar och ett rikt friluftsliv. Fjällvärlden med bl.a. Åre och Oviksfjällen ligger bara kring knuten. Unde vintern får rådjur svårare att hitta mat och stödutfodring kan  vara viktigt för att de ska klara vintern. På Granngården finns mycket rådjur och hjort som stödutfodras med viltpellets, granngården har nötdjur och utfodrar med ensilage vilket lockar till sig rådjur, hjort och älg under vintern. Vintern 2017-2018 var mycket kall och mycket snörik vilket försvårade för de vilda djuren i Jämtland och Härjedalen att hitta mat utomhus. Vinterstaden Östersund är känd för närheten till fjäll och friluftsliv. Renfor Nära är en pellets avsett till utfodring av rådjur, hjort och ren. Renfor nära har ett näringsinnehåll som passar vilda rådjur och kan användas till stödutfodring under vintern. Hampafrö är ett populärt frö hos vildfåglar pga sitt höga fettinnehåll och höga energiinnehåll. Vilda fåglar i Jämtland och Härjedalen som gillar hampafrö är bl.a domherre, blåmes, talgoxe, gråsiska, grönfink, nötväcka, pilfink m.fl. Foderbua i Solberg Säljer hampafrö billigt, hampafrö 5 kg och hampafrö 15 kg.