Solrosfrö 100% strimmigt 15kg

185 KR/ST

ORDINARIE PRIS 195 KR/ST

 

Vi erbjuder alltid billigt solrosfrö och vi erbjuder alltid 100% strimmigt solrosfrö. Strimmigt solrosfrö gillas av de flesta vilda fåglar och är en mycket bra energikälla när det blir kallt ute.

Hampafrö 15 kg / 5 kg

Billigt hampafrö till vildfåglar

LÅGPRIS!

 

15 kg 499 kr/st

5 kg 235 kr/st

Hampafrö är näringsrikt och har ett högt fettinnehåll vilket gör det till ett populärt val hos fåglarna. Fåglar som gillar hampafrön är bl.a talgoxe, blåmes, domherre m.fl.

Hobby First No Mess 15 / 4 kg

Blandning av skalade frön.

Hobby First No Mess 15kg

EXTRAPRIS 275 kr/st

(ordinarie pris 325 kr/st)

Hobby First No Mess är en perfekt plandning för dig som vill slippa rester i trädgården efter fågelmaten. Innehåller bl.a skalade solrosfrön, skalade jordnötter, knäckt havre och knäckt vete.

Vildfågelblandning 20 kg

EXTRAPRIS 

185 kr inkl moms

ORDINARIE PRIS 247 KR

Vildfågelblandning som innehåller bl.a solrosfrö, havre, vete. Passar mycket bra som ett basfoder till många  olika fåglar. Kan kompletteras med t.ex mer strimmigt solrosfrö eller nötter.

Vildfågelblandning Nöt 20 kg

217 kr inkl moms 

ORDINARIE PRIS 277 KR ST

 

Vildfågelblandning Nöt är en mycket prisvärd blandning till gårdens alla småfåglar.

Please reload

Jordnötter 25 kg

Mycket prisvärt storpack med 25 kg jordnötter.

Jordnötter är en fettrik mat med mycket energi som hjälper fåglarna att klara vinter-kylan.

Mesar, nötväckor och siskor är särskilt förtjusta i jordnötter.

Havrekross 20 kg

159 kr st

Havrekross passar bra att utfodra till rådjur. Krossad havre gör energin mer lätt-tillgänglig och mer lättsmält

Vilt-pellets 30 kg

Pellets till rådjur

169 kr inkl moms

OBS 30 kg! Wollerts avrenspellets special är ett pellets anpassat till rådjur, renar eller nötdjur.

Wollerts avrenspellets är ett mycket prisvärt pellets till rådur och vilt i Jämtland. Letar du efter billigt foder till rådjur så hittar du det hos Foderbua i Solberg

Please reload

Billigt foder till rådjur hittar du hos Foderbua i Solberg. Vi erbjuder kanske Jämtlands billigaste foder till vilt och rådjur. Foderbua i Solberg ligger praktiskt nära både E45 och E14 endast 5 minuter från Brunflo. Om du stödutfodrar rådjur så hittar du billigt foder hos Foderbua i Solberg, är handlar du enkelt och snabbt till bra priser. Foderbua i Solberg ligger 20 km från Östersund, alldeles i närheten av gamla tegelbruket i Vålbacken som idag är vålbackens ridcenter. Jämtland och Härjedalen är känt för jakt, jakthundar och ett rikt friluftsliv. Fjällvärlden med bl.a. Åre och Oviksfjällen ligger bara kring knuten. Unde vintern får rådjur svårare att hitta mat och stödutfodring kan  vara viktigt för att de ska klara vintern. På Granngården finns mycket rådjur och hjort som stödutfodras med viltpellets, granngården har nötdjur och utfodrar med ensilage vilket lockar till sig rådjur, hjort och älg under vintern. Vintern 2017-2018 var mycket kall och mycket snörik vilket försvårade för de vilda djuren i Jämtland och Härjedalen att hitta mat utomhus. Vinterstaden Östersund är känd för närheten till fjäll och friluftsliv. Renfor Nära är en pellets avsett till utfodring av rådjur, hjort och ren. Renfor nära har ett näringsinnehåll som passar vilda rådjur och kan användas till stödutfodring under vintern. Hampafrö är ett populärt frö hos vildfåglar pga sitt höga fettinnehåll och höga energiinnehåll. Vilda fåglar i Jämtland och Härjedalen som gillar hampafrö är bl.a domherre, blåmes, talgoxe, gråsiska, grönfink, nötväcka, pilfink m.fl. Foderbua i Solberg Säljer hampafrö billigt, hampafrö 5 kg och hampafrö 15 kg.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-22137

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00