KAMPANJ VÄRP EKO

Ekologiskt fullfoder 15 kg till värpande höns

VÄRP EKO

 

195 KR/ST

KAMPANJ DODSON & HORRELL

T.O.M 31 juli 2020

SOMMAR_KAMPANJ ICELANDIC POWER

199 kr /st (ord pris 265 kr st)​

Kutterspån från Norrskog

Fint hästströ

66 kr st vid köp av 15 st eller fler.

Bra kutterspån som fungerar bra att strö i hästboxar. Sållat för att reducera mängden damm och små partiklar.

KAMPANJ HUNDFODER

BOZITA ROBUR

BOZITA ROBUR 11-14KG

​449 KR ST

Passa på att fynda hundfoder från Bozita Robur till kanonpriser! 449 kr st på alla följande sorter:

--Adult Maintenance 13 kg

--Mother & Puppy 14 kg

--Active Performance 12 kg

--Senior 11 kg

--Light 12 kg

--Single Protein Lamb/Salmon/Chicken

KAMPANJ JORD

Kampanj på jord från Södra Århults Torv

10% RABATT vid köp av 3 st jordsäckar eller fler.

Passa på att fynda bra jord till dina trädgårdsprojekt

Solrosfrö 100% strimmigt 15kg

195 KR/ST

ORDINARIE PRIS 195 KR/ST

 

Vi erbjuder alltid billigt solrosfrö och vi erbjuder alltid 100% strimmigt solrosfrö. Strimmigt solrosfrö gillas av de flesta vilda fåglar och är en mycket bra energikälla när det blir kallt ute.

Please reload

Värpmax 25 kg

218 kr/st  Bäst och billigast!

Helfoder till värphöns. Ge ca. 100-120 g per höna/dag. Bör kompletteras med snäckskal i slutet av värpperioden.

Edel Värpmax är ett mycket bra värpfoder som finns både i pellets och i pelletskross, beroende på vad man tycker passar bäst till sina höns. Värpmax är en av Foderbuas mest populära produkter och kunderna uppskattar både den höga kvaliteten och det låga priset.

Please reload

Vilt-pellets 30 kg

Pellets till rådjur

164 kr inkl moms

OBS 30 kg! Wollerts avrenspellets special är ett pellets anpassat till rådjur, renar eller nötdjur.

Wollerts avrenspellets är ett mycket prisvärt pellets till rådur och vilt i Jämtland. Letar du efter billigt foder till rådjur så hittar du det hos Foderbua i Solberg

Havrekross 20 kg

159 kr inkl moms

Havrekross passar bra att utfodra till rådjur. Krossad havre gör energin mer lätt-tillgänglig och mer lättsmält

Please reload

Rådjur är vanliga i skogarna i Jämtland och Härjedalen. Många utfodrar rådjuren med hö, ensilage eller hösilage eller viltpellets. Rådjurspellets kan även kallas viltpellets eller avrenspellets och kan ges under vintern när djuren har svårare att hitta mat pga av snö, kyla eller lite mat. Foderbua i Solberg erbjuder billig rådjursmat. På granngården i Solberg utfodrar man ensilage till nöt-djur, där kommer många hjortar och rådjur och äter. Foderbua i Solberg ligger 5 km från Brunflo och 19 km från Östersund Över Marieby. Man kör från Östersund över frösön och Vallsundsbron. När du kommit över vallsundsbron så passerar man Namn, Slandrom, Öd, Fugelsta, Bye, Överbyn, Vålbacken och därefter kommer man till Solberg. Hos Foderbua i Solberg köper du enkelt snabbt och smidigt pellets till rådjur till bästa priset. Foderbua har billigt spån från Träteam och billig trästolp från Fyrås Trä i Hammerdal. Impregnerade stolpar från Fyrås trä är mycket användbara när man bygger hagar till häst och nöt, eller rasthagar till hund. Carrier hundfoder är ett premium hundfoder som produceras i västergötland enligt svenska standarder med hög kvalitet. Letar du efter carrier hundfoder i Östersund Jämtland så hittar du ett stort utbud till bra pris hos Foderbua i Solberg. Carrier hundfoder finns hos Foderbua i SOlberg som ligger 5 minuter från Brunflo mot Marieby. För att handa carrier hundfoder så ssvänger du av från E14 eller E45 i Brunflo och kör ca 4 km mot Marieby. Foderbua i Solberg har låga priser på carrier original, carrier regular, carrier super premium och carrier lamm & Ris. Jämtland är känt för fin natur och bra jakt vilket innebär att det finns mycket hundar, t.ex jämthund och gråhund. Har du häst, får, nöt, gris eller andra djur i Jämtland och Härjedalen så hittar du billigt spån och billigt kutterspån från Träteal och Norrskog hos Foderbua i Solberg.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-22137

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00