Natural hönsfoder.png

Natural Hönsfoder 15kg

LÅGPRIS

**KAMPANJ

129 kr/st vid köp av minst 30 st

134 kr/st vid köp av minst 10 st

 

139 kr st vid köp av färre än 10

** t.o.m 30 juni 2021. Ordinarie pris 145 kr/st

Natural Hönsfoder 15 kg är ett GMO-fritt fullfoder till värpande höns.

2037-bozita-robur-adult-maintenance-chic

ROBUR

HUNDFODER

LÅGPRIS

Fynda Carrier hundmat till marknadens kanske bästa priser!

Robur hundfoder, från 475 - 599 kr/st

 

LÄS MER 

Microfeeder 3png.png

Mineralfoder-tråg, 3 fack

LÅGPRIS

KAMPANJ 2750 kr/st

Micro Feeder är en mycket robust mineralfoder-låda på 18 kg med 3 separata fack till utfodring av t.ex mineraler, saltsten och kraftfoder på bete. UV-behandlad stark plast som håller länge och är frost-beständig.

 

Begränsat antal, först till kvarn

halm rundbal png.png

HALM

Halm på rundbal och småbal

Vi har fortfarande halm på småbal och rundbal. Småbal vete, korn och havre. Rundbal veteehalm

 

Ring oss på 063-20208 för mer info om priser och tillgänglighet

Norrskog spån.png

NORRSKOG STALLSTRÖ

NORRSKOG STALLSTRÖ

KAMPANJ

 

67 kr/st**

**Gäller vid köp av minst 15 st. Annars 77 kr/st

Norrskog kutterspån är ett sållat stallströ som passar bra till t.ex hästar och höns.

edel logga.png

Edel Värpmax 25 kg

Fullfoder till värpande höns

235 kr st

Helfoder till värphöns. Ge ca. 100-120 g per höna/dag. Bör kompletteras med snäckskal i slutet av värpperioden.

Edel Värpmax är ett mycket bra värpfoder som finns både i pellets och i pelletskross, beroende på vad man tycker passar bäst till sina höns. Värpmax är en av Foderbuas mest populära produkter och kunderna uppskattar både den höga kvaliteten och det låga priset.

LÄS MER HÄR

Rådjur är vanliga i skogarna i Jämtland och Härjedalen. Många utfodrar rådjuren med hö, ensilage eller hösilage eller viltpellets. Rådjurspellets kan även kallas viltpellets eller avrenspellets och kan ges under vintern när djuren har svårare att hitta mat pga av snö, kyla eller lite mat. Foderbua i Solberg erbjuder billig rådjursmat. På granngården i Solberg utfodrar man ensilage till nöt-djur, där kommer många hjortar och rådjur och äter. Foderbua i Solberg ligger 5 km från Brunflo och 19 km från Östersund Över Marieby. Man kör från Östersund över frösön och Vallsundsbron. När du kommit över vallsundsbron så passerar man Namn, Slandrom, Öd, Fugelsta, Bye, Överbyn, Vålbacken och därefter kommer man till Solberg. Hos Foderbua i Solberg köper du enkelt snabbt och smidigt pellets till rådjur till bästa priset. Foderbua har billigt spån från Träteam och billig trästolp från Fyrås Trä i Hammerdal. Impregnerade stolpar från Fyrås trä är mycket användbara när man bygger hagar till häst och nöt, eller rasthagar till hund. Carrier hundfoder är ett premium hundfoder som produceras i västergötland enligt svenska standarder med hög kvalitet. Letar du efter carrier hundfoder i Östersund Jämtland så hittar du ett stort utbud till bra pris hos Foderbua i Solberg. Carrier hundfoder finns hos Foderbua i SOlberg som ligger 5 minuter från Brunflo mot Marieby. För att handa carrier hundfoder så ssvänger du av från E14 eller E45 i Brunflo och kör ca 4 km mot Marieby. Foderbua i Solberg har låga priser på carrier original, carrier regular, carrier super premium och carrier lamm & Ris. Jämtland är känt för fin natur och bra jakt vilket innebär att det finns mycket hundar, t.ex jämthund och gråhund. Har du häst, får, nöt, gris eller andra djur i Jämtland och Härjedalen så hittar du billigt spån och billigt kutterspån från Träteal och Norrskog hos Foderbua i Solberg.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-20208

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00