top of page

Vi på Foderbua i Solberg är glada över att kunna erbjuda svenskproducerat hundfoder från Carrier. Många olika sorter finns av Carrier för att kunna ge hundar från Jämtland och Härjedalen precis den maten de har behov av. Foderbua säljer Carrier till ett bra pris som ofta är lägre än internetbutikerna. Har du t.ex jämthund som du använder i älgjakt så kan Carrier Super Premium vara ett bra alternativ. Har du en äldre hund som lätt blir lite tjock så är Carrier Light/Senior ett foder som många väljer.

KAMPANJ CARRIER!

15% rabatt t.o.m 30/11-2023

Härlig höstkampanj på Carrier hundfoder. 15% rabatt på Carrier hundfoder t.o.m 30/11-2023

carrier_regular_liten.png

Carrier Regular

Vetefritt allroundfoder

Carrier Regular

26 %  protein

15% fett

Vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar med normal aktivitetsnivå. Innehåller omega 3 och omega 6, glucosamin,  Fructooligosakkarider (FOS) för bra tarmhälsa.

carrier-light-senior_liten.png

Carrier Light-senior

Vetefritt lågkalorifoder

19% protein

8% fett

Carrier Light/senior är ett vetefritt helfoder till hundar med låg aktivitetsnivå, hundar som behöver gå ned i vikt eller kastrerade hundar. Innehåller skonsamt protein från lax och kyckling.

Vid övervikt kan dagsgivan sänkas med ca 10-20% under en period.

 

Innehåller omega 3 och omega 6, glucosamin,  Fructooligosakkarider (FOS) för bra tarmhälsa.

 

carrierjunior_liten.png

Carrier Junior

Fullfoder till valp & unghund

25% protein

14% fett

Carrier Junior är ett vetefritt och köttbaserat helfoder till valpar och unghundar. Carrier Junior består av små och tuggvänliga bitar och passar även till  mindre hundraser.

carrier-kyckling-ris_liten.png

Carrier Kyckling & ris

Skonsamt fullfoder

24% protein

12% fett

carrier-lamm-ris-iWwY2g.png

Carrier Lamm & Ris

Skonsamt fullfoder till hund

24% protein

12% fett

carrier_super-premium-liten.png

Carrier Super Premium

Högenergifoder till aktiva hundar

28% protein

18% fett

cariier-lax-och-ris-liten.png

Carrier Lax & Ris

Skonsamt foder med lax

25% protein

14% fett

carrier_original_liten.png

Carrier Original

Billigt basfoder

20% protein

10% fett

Carrier hundfoder billigt. Hos Foderbuai Solberg hittar du Carrier hundfoder billigt, Carrier Regular, Carrier Original, Carrier Lamm och Ris, Carrier Kyckling och Ris, Carrier Senior, Carrier Junior bara 20 km från Östersund på Mariebysidan 5 km från Brunflo. Östersund är en medelstor svensk stad i Jämtland som är känd för vintersport, närheten till fjällvärlden och ÖFK, Östersunds Fotbollsklubb. I jämtland och Härjedalen finns många hundar, både brukshundar som används i jakt och andra friluftsaktiviteter, och sällskapshundar av olika raser. Foderbua i Solberg kan erbjuda billigt hundfoder till alla hundägare, vi har Carrier billigt och du kan spara pengar genom att handla hos Foderbua i Solberg. Foderbua i Solberg har även halm till hundkojor, fin vetehalm som hundarna gillar att ligga i. När du handlar halm så kan du passa på att fynda hundfoder.

bottom of page