Vi på Foderbua i Solberg är glada över att kunna erbjuda svenskproducerat hundfoder från Carrier. Många olika sorter finns av Carrier för att kunna ge hundar från Jämtland och Härjedalen precis den maten de har behov av. Foderbua säljer Carrier till ett bra pris som ofta är lägre än internetbutikerna. Har du t.ex jämthund som du använder i älgjakt så kan   Carrier Super Premium   vara ett bra alternativ. Har du en äldre hund som lätt blir lite tjock så är Carrier Light/Senior ett foder som många väljer.

Sexkantsnät galvat

Flera olika längder

SOMMARKAMPANJ!

 kr/st

Leverans hem till dig? Bor du kring Brunfloviken/Östersund kan du få fri hemleverans vid köp av hundmat för minst 899kr. Läs mer HÄR.

Carrier Original är ett svensktillverkat hundfoder baserat på kött, hela 75% animaliska proteiner, och dessutom vetefritt.Carrier Original passar de flesta hundar och är ett populärt kennel-foder.

Carrier Lamm & Ris 15kg

Skonsamt foder till känsliga hundar

SOMMARKAMPANJ!

kr/st

 

Leverans hem till dig? Bor du kring Brunfloviken/Östersund kan du få fri hemleverans vid köp av hundmat för minst 899kr. Läs mer HÄR.

 

Carrier Lamm & Ris är ett lättsmält svensktillverkat helfoder till hundar med normal aktivitetsnivå. Protein från lamm är skonsamt för magen och passar foderkänsliga eller hundar med allergibesvär. 

Carrier Original, 15 kg

Carrier Original är ett helfoder som passar till hundar med låg aktivitetsnivå, t.ex. dagliga promenader. Carrier Original är mycket smakligt och är producerat i Sverige av bra råvaror.

Carrier Super Premium 15 kg

Carrier Super Premium med 28% råprotein och 18% fett är ett komplett helfoder som passar till större hundaser, till hundar med krav på näringsrikt foder av hög kvalitet, eller till dräktiga/digivande tikar.

Carrier Kyckling & Ris 15 kg

Carrier Kyckling & Ris  passar normalt aktiva hundar i alla livsstadier. Kyckling & Ris är bra råvaror som smakar mycket gott och även kräsna hundar äter det med god aptit. Carrier Kyckling & Ris är skonsamt för hundens mage och har bara animaliskt protein från kyckling.

Carrier Light/Senior 15 kg

Carrier Light / Senior är ett helfoder till hundar med en normal till låg aktivitetsnivå som är vetefritt och som har animalisk protein från lax och kyckling. Carrier Light/Senior är mycket skonsamt och passar till kastrerade hundar eller äldre hundar, eller hundar som har svårt att hålla vikten.

Carrier Junior 15 kg

Carrier Junior är ett hundfoder i mindre och mer tuggvänliga bitar som passar valpar, yngre hundar eller små hundraser. Carrier Junior baseras på bra och lättsmälta råvaror som ger din hund bra näring att växa och utvecklas.

Carrier Lax & Ris 15 kg

Carrier Lax & Ris med 26% råprotein och 14% fett är ett mycket skonsamt foder som passar känsliga hundar med magproblem, som har problem med pälsen och huden, eller som har allergibesvär. Innehåller hela 20% laxmjöl och är komplett med vitaminer och mineraler. 

Please reload

Carrier hundfoder billigt. Hos Foderbuai Solberg hittar du Carrier hundfoder billigt, Carrier Regular, Carrier Original, Carrier Lamm och Ris, Carrier Kyckling och Ris, Carrier Senior, Carrier Junior bara 20 km från Östersund på Mariebysidan 5 km från Brunflo. Östersund är en medelstor svensk stad i Jämtland som är känd för vintersport, närheten till fjällvärlden och ÖFK, Östersunds Fotbollsklubb. I jämtland och Härjedalen finns många hundar, både brukshundar som används i jakt och andra friluftsaktiviteter, och sällskapshundar av olika raser. Foderbua i Solberg kan erbjuda billigt hundfoder till alla hundägare, vi har Carrier billigt och du kan spara pengar genom att handla hos Foderbua i Solberg. Foderbua i Solberg har även halm till hundkojor, fin vetehalm som hundarna gillar att ligga i. När du handlar halm så kan du passa på att fynda hundfoder.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-22137

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00