Fågel Start 15 kg

Startfoder till kycklingar

Startfoder för ex. livkycklingar, ungtuppar, matfågel, gäss, kalkoner, fasaner, rapphöns och skogsfåglar. Används från kläckning till ca 5-6 veckor ålder. Komplett med hög kvalitet på protein, aminosyror och vitaminer/mineraler.

Edel Kycklingstart 25kg

218 kr st

Startfoder till kycklingar som utfodras från kläckning t.o.m ca 6 veckors ålder. Edel Kycklingstart har ett högt innehåll av protein och aminosyror av hög kvalitet, vilket säkrar en bra tillväxt för kycklingarna.

Edel Kalkonstart 25 kg

Startfoder till kalkoner

Edel Kalkonstart är ett startfoder till kalkoner från kläckning till ca 6 veckors ålder.

Kan även användas som startfoder till fasan, rapphöns, vaktel dvärghöns, gäss och ankor. Mindre tamfågelarter behöver ofta en något högre rå-protein och man kan blanda Edel kalkonstart och Edel kalkongöd för att få ett optimerat foder till dem. 

Aveve Chicken Start Mix / Mash 4 kg

Ordinarie pris 125 kr st

Aveve chicken Start Mix eller Chicken Start Mash är ett komplett helfoder till kycklingar från kläckning till ca 6 veckors ålder.

Chicken Start Mix mycket små delar av spannmål och pellets.

Chicken Start Mash är ett mer finfördelat mjöligt/smuligt foder.

Please reload

Kycklingfoder t.ex. kycklingstart hittar du hos Foderbua i Solberg. Kycklingstart finns hos Foderbua som ligger ca 20 km från Östersund. För att kycklingarna ska få en bra start är det bra att ge kycklingstart som innehåller mycket protein och bra aminosyror som hjälper med en bra tillväxt. I Jämtland och Härjedalen så är Östersund den största staden. Fågel Start 15 kg till kycklingar billigt nära Östersund. Foderbua är återförsäljare för Djur & Naturs sortiment av hönsfoder.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-20208

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00