edel logga.png

Edel Kycklingstart 25 kg

Komplett foder till kycklingar upp till ca 18 veckor.

LÅGPRIS 265 kr/st

Säck 25 kg. Startfoder till kycklingar som utfodras från kläckning t.o.m ca 6 veckors ålder. Edel Kycklingstart har ett högt innehåll av protein och aminosyror av hög kvalitet, vilket säkrar en bra tillväxt för kycklingarna.

kycklingar liten png.png

Natural Kyckling Tillväxt 15 kg

Tillväxtfoder upp till ca 18 veckor

Natural Kyckling tillväxtfoder är ett foder till växande kycklingar upp till ca 18 veckor.

Ord.pris 159 kr/st

Hobby First kyckling Mash 4 kg.png

Hobby First Start Mash 4 kg

Smuligt stratfoder i små bitar

125 kr/st

Startfoder av mycket hög kvalitet som ger optimal hälsa och tillväxt till kycklingar. Används från kläckning till ca 18 veckor ålder. Komplett med hög kvalitet på protein, aminosyror och vitaminer/mineraler, hela 20% råprotein

värp opti.jpg

Fågel Start 15kg

OBS beställningsvara

Startfoder för ex. livkycklingar, ungtuppar, matfågel, gäss, kalkoner, fasaner, rapphöns och skogsfåglar. Används från kläckning till ca 5-6 veckor ålder. Komplett med hög kvalitet på protein, aminosyror och vitaminer/mineraler.

Kycklingfoder t.ex. kycklingstart hittar du hos Foderbua i Solberg. Kycklingstart finns hos Foderbua som ligger ca 20 km från Östersund. För att kycklingarna ska få en bra start är det bra att ge kycklingstart som innehåller mycket protein och bra aminosyror som hjälper med en bra tillväxt. I Jämtland och Härjedalen så är Östersund den största staden. Fågel Start 15 kg till kycklingar billigt nära Östersund. Foderbua är återförsäljare för Djur & Naturs sortiment av hönsfoder.