Hartog Gras Mix

Hartog Gras Mix är en hö-produkt med tillsatta fiber-pellets (grönskördad havre) som är ett bra komplement om man saknar grovfoder, har dåliga värden på sitt grovfoder eller om man vill ha sitt foder i en praktisk påse när man t.ex reser eller är på tävling.

Hartog Grass Mix baseras på ett gräs som är en korsning mellan italienskt rajgräs och ängsvingel. I torkad form passar den bra till hästhö men används också i stor utsträckning till nöt.

Smältbar energi 9,0 mj/kg

Torrsubstans 90%

Råprotein 10,7%

Smältbart råprotein 69,2g/kg

Råfett 2,4%

Växttråd 28%

Råaska 8,2%

Socker och Stärkelse 15%

Socker 11%

Kalcium 0,5%

Fosfor 0,2%

Magnesium 0,1%

Natrium 0,05%

Kalium 2,1%

 

Järn 473 mg/kg

Koppar 4 mg/kg

Mangan 26 mg/kg

Zink 15 mg/kg

Selen 0,1 mg/kg

FINNS PÅ LAGER

219 KR ST

Letar du efter hö eller ensilage i Jämtland så kan du ge Hartog gras mix eller Hartog Lucerne Mix som ett tillskott i grovfodergivan. Foderbua i Solberg kan hjälpa med extra grovfoder, vi skördar även vårt eget hö på sommaren som är färdigt i juli och augusti. Många i Jämtland och Härjedalen ger hö till häst. Torrhö till häst fungerar bra till de flesta. Vill du köpa hö i Jämtland och Härjedalen så är du välkommen att kontakta oss i augusti.. Hartog Gras Mix är ett dammfritt grovfoder som gan ges om du har brist på hö. Om du vill köpa hö i Jämtland eller Härjedalen så är Hartog Gras Mix ett bra alternativ. Letar du hö i Ångermanland, eller letar du hö i Medelpad och Sundsvall så är du också välkommen till Foderbua i Solberg.