top of page

BUILD UP MIX 20 kg

KAMPANJ!

 

299 kr/st

T.o.m 31/5-2022. Med reservation för slutförsäljning.

Build Up Mix är ett perfekt müslifoder till hästar som behöver lägga på vikt eller sätta muskler. Build Up Mix är komplett med vitaminer & mineraler vid rekommenderad giva och har låg andel stärkelse och socker för att undvika onödig stress och påfrestning på mage och tarm.

Unghästar som ska tränas och byggas upp från grunden, tävlingshästar som har svårt att hålla hullet eller hästar som varit sjuka och behöver extra bra fett och proteiner för att återfå kroppsmassa, detta är exempel när Build Up mix lämpar sig bra

Build Up Mix har ingen havrestärkelse vilket innebär att hästar som är känsliga för havre kan äta det. Fodret är tillsatt aktiv jästkultur och baseras på lättsmälta fibrer och olja som är bra för hästens mage.

  • mycket kalorier

  • hög andel kvalitativa proteiner

  • extra b-vitamin och magnesium

  • tillsatt foderjäst

Build Up Mix billigt hästfoder hittar du hos Foderbua i Solberg. Foderbua i Solberg har Build Up Mix till billigt pris, endast 287 kr per säck. Letar du Build Up Mix till häst i Östersund och Jämtland så kan du köpa Build Up Mix Hos Foderbua i Solberg 5 km från Brunflo, 20 km från Östersund. Har din häst dåligt hull eller har svårt att sätta muskler så är Build Up Mix ett bra müsli-foder med fett och proteiner av hög kvalitet. Vill du ge extra proteion och extra fett till häst så kan du ge Build Up Mix. Bor du i Bräcke, Svenstavik, Åre , Frösön, Östersund, Pilgrimstad, Hamarstrand, Hammerdal, Härjedalen, Sveg, Oviken, Myrviken, Brunflo, Krokom eller Strömsund så hittar du Build Up Mix till låg-pris hos Foderbua. Är du i Sundsvall, Ånge, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Umeå och ska till Östersundstravet, Jämtland, så kan du köpa Build Up Mix till mycket bra pris.

bottom of page