NYHET ARION HUNDFODER

Nu kan du köpa Arion Hundfoder hos Foderbua i Solberg

ARION HUNDFODER

Arion hundfoder är ett prisvärt premiumfoder med ett brett och innehållsrikt sortiment.

Vi erbjuder rabattkort med var 7e säck gratis på Arion hundfoder (den billigaste på köpet)

Har du någon fundering kontakta oss gärna på telefon 063-20208 eller på Facebook

Arion Lamm & Ris Medium Breed 12 kg

Vete-fritt foder till normalpresterande hundar

KAMPANJPRIS 389 KR

Arion Lamm & Ris är ett vetefritt helfoder till hundar med känslig mage. Innehåller hela 35% råvara från lamm samt jästfiber f.o.s och m.o.s vilka bidrar till en stabil och hälsosam tarmflora

Arion Kyckling & Ris Medium Breed 12 kg

Vete-fritt foder till normalpresterande hundar

KAMPANJ 389 KR/ST

Arion Kyckling & Ris är ett prisvärt premiumfoder med 25% råprotein och 12% fett.  Arion Kyckling & Ris innehåller både f.o.s  (frukto-oligosackarider) och m.o.s (mannan-oligosackarider) som hjälper hunden med en optimal matsmältning och en balanserad tarmflora.

Arion Kyckling & Ris innehåller ris och potatis istället för spannmål. Protein och fett från kyckling ger fin päls och bra näring till hunden.

Arion All Breeds Active 12 kg

Vetefritt foder till aktiva hundar

499 kr

Arion All Breeds Active innehåller 31% råprotein och 21% fett och är ett foder som passar aktiva hundar med högt energibehov, t.ex jakt eller draghundar.

Arion Active har extra vitamin D3 för skelett och ligament, samt extra riboflamin (vitamin B2) för att hjälpa hunden att hålla på energin. 

Please reload

Färskfoder till hund är populärt i Jämtland och Härjedalen och Foderbua i Solberg har billigt fryst färskfoder till alla hundar i Östersund, Oviken, Svenstavik, Åre, Offerdal, Strömsund, Bräcke, Åre. I Jämtland och Härjedalen är jämthund och gråhund vanliga vid jakt. Halla färskfoder passar utmärkt till jakthundar och arbetande hundar och du hittar halla färskfoder till sveriges bästa pris hos FOderbua i Solberg utanför Östersund.

  • Facebook Clean

Foderbua i Solberg AB

 

Solberg 153, 834 98 Brunflo

 

Telefon: 063-22137

 

Mobil: 070-55 88 547

 

Öppet: måndag till fredag 9:00-18:00, lördag 9:00-14:00